Returnarea produselor

Politica de returnare a produselor si formularul de returnare


1.1 Dreptul de anulare a comenzii

Aveti dreptul de a anula comanda , îndeplinind conditiile de mai jos:

1 . Dacă nu este finalizata comanda on-line (Confirma comanda) , puteți anula procesul apăsând butonul înapoi de pe browser-ul dumneavoastră .

2. În cazul în care ați finalizat comanda on-line (Confirma comanda) si ati primit mesajul generat automat pentru confirmarea comenzii dvs.,  puteti anula comanda urmand indicatiile aflate in subsolul mesajului  generat automat pentru confirmarea comenzii dvs. 
Comanda va fi anulata numai daca ati transmis mesajul de anulare in termen de 2 ore de la primirea mesajul generat automat pentru confirmarea comenzii dvs.

1.2. Retururi / modificări

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Aveți dreptul de a returna întreaga comanda sau o parte a acesteia în termen de 14 zile calendaristice de la data la care ați primit-o, fără a fi obligați să ne spuneti motivul pentru care doriți să returnați produsele. În acest caz, plătiti doar costurile de transport pentru returnarea produselor.

Dacă motivul returului consta in vicii ale produsului (produs neconform) sau erori de livrare (produsul comandat nu s-a livrat in cantitatea, tipul sau modelele comandate sau a fost livrat alt produs decat tipul comandat, etc.) costurile de transport pentru retur vor fi suportate de S.C. MARINE LAND S.R.L,  DOAR prin firma de curierat Urgent Curier( www.urgent-curier.ro ) In cazul in care ati optat pentru un alt serviciu de curierat decat cel agreat (Urgent Curier), taxa de transport pentru retur va fi suportata de catre dvs. De asemenea, trebuie va asigurati ca returul dvs va ajunge la adresa mentionata mai jos (in cadrul pct. 1.2) in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului. Retururile ce depasesc acest termen vor fi refuzate. Recomandarea noastra este sa trimiteti returul in maxim 5 zile de la primirea comenzii, pentru a lua in calcul timpul de tranzit catre magazinul MARINE LAND.

Pentru a vă exercita dreptul de retur, trebuie să completați și să trimiteți formularul de retur, disponibil aici. Este responsabilitatea dumneavoastră să expediati produsul în aceeasi stare în care l-ați primit, fara a fi scos eticheta produsului. În plus, trebuie să includeti in colet o copie a facturii împreună cu formularul de retur completat integral. Nerespectarea acestor conditii duce la respingerea cererii de retur de catre S.C. MARINE LAND S.R.L.

În cazul în care doriți să returnati produsele achiziționate trebuie, fie sa trimiteti coletele prin curier rapid

la adresa SC Marine Land Srl, Calea Bucurestilor 42, Petresti, jud Ilfov, 077067, Telefon 021-352.2394, e-mail :office@crownline.ro sau office@nmmarine.ro  , fie sa le prezentati direct in  magazin, insotite de factura cu care a fost achizitionat produsul si de formularul de retur. Produsele achizitionate direct din magazinul nostru, unde este posibila testarea acestora impreuna cu personalul Marine Land Srl, nu se supun ordonantei OUG 34/2014.

Pentru imbunatatirea continua a serviciilor oferite va rugam sa ne trimiteti feedback la adresele e-mail : office@crownline.rosau office@nmmarine.ro

Dacă doriti schimbarea produsului , aveti urmatoarele optiuni:

1.2.1 să respectati politica si procedura de retur detaliata mai sus  și sa efectuati o noua comanda.

1.2.2 sa returnati produsele direct  in  magazinul  SC Marine Land Srl si sa achizitionati alte produse din magazinul nostru.

1.3 Conditii de returnare

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la produsele achizitionate online, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de  la primirea produsului.

 Pentru returnarea produselor achizitionate, trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

1.3.1 Produsul trebuie să fie în ambalajul original și în aceeasi stare în care l-a primit, împreună cu factura fiscala și etichetele produselor.

1.3.2 Produsul trebuie să fie însoțit de Formularul de retur completat integral, pe care îl puteți descărca de aici.

1.3.3 Returul produsului va avea loc în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.

1.3.4. Din motive de igienă, compania noastra nu va accepta retururi de lenjerie, costume de baie/inot , jambiere, sosete, și în general orice fel de produse care pot afecta igiena personală.

1.3.5. Toate produsele returnate vor fi verificare din punct de vedere al calitatii si al respectarii condtiilor de returnare de mai sus.

1.3.6. Recomandarea noastra este sa verificati cu atentie fiecare produs  dupa primirea comenzii dvs., starea și ambalajul acestuia, astfel incat sa ne puteti semnala in timp util eventualele neconformitati .

1.3.7. SC MARINE LAND SRL isi rezerva dreptul de a refuza returul respectiv, daca in urma propriilor verificari , returul respectiv nu respecta conditiile de returnare mentionate in prezenta sectiune si in Politica de anulare si retur.

Restituirea valorii produselor returnate

In cazul oricarui retur efectuat cu respectarea tuturor conditiilor detaliate mai sus, contravaloarea produselor returnate va fi rambursata.

Daca returul se face prin curier, la unul din centrele zonale prevazute la pct. 1.2, restituirea valorii produselor returnate va fi efectuata de catre S.C. MARINE LAND S.R.L., in termen de 14 zile calendaristice de la primirea returului, prin virament în contul bancar al cumparatorului, specificat in formularul de returnare care însoțește in mod obligatoriu produsul/ele returnat/e. Daca cumparatorul returneaza produsele direct in magazin, returul este verificat pe loc in magazin si, daca indeplineste conditiile de returnare descrise la pct. 1.3, cumparatorul primeste, pe loc, contravaloarea produselor returnate, in numerar, sau poate cere schimbarea produsului cu un alt produs cu o valoarea similara. Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 021.352.2394 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa office@nmmarine.ro sau office@crownline.ro 

 OUG 34/2014 care reglementeaza drepturile consumatorilor poate fi vizualizata accesand acest link

Legislatia europeana intrata in vigoare la 13.06.2015 , care reglementeaza drepturile consumatorilor privind politica de returnare  a produselor poate fi vizualizata aici

Atenție!

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită.
Va multumim ! 

Cos de cumparaturi
Cosul este GOL