Livrarea produselor

Livrarea Produselor
Daca produsele sunt pe stoc, conform legii, livrarea se va face in maxim 48 de ore de la data confirmarii platii ( in cazul viramentelor bancare). In cazul platilor ramburs, livrarea se efectueaza in 24 de ore. Fara a ne obliga contractual, incercam sa initiem livrarea in 1-3 zile lucratoare. Pentru cazul produselor care nu se afla pe stoc, livrarea se face in 7-10 zile de la data lansarii comenzii

Conditii Legale
Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.
Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta,"consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sint cheltuielile directe de returnare a produselor".

Garantia Produselor
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.

Taxe Suplimetare
Pretul final platit de client este format din pretul produsului plus cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Compania noastra nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. E posibil ca firmele de curierat sa perceapa unele comisioane de magazinaj sau eventual taxe pentru numarul de km parcursi in exteriorul localitatilor.

Pentru detalii va rugam sa consultati tarifele de expediere in acest link www.urgent-curier.ro/Private/Calculator.aspx- Pentru localitate Expeditor completati - Corbeanca.

Cos de cumparaturi
Cosul este GOL