Cum vopsim cu vopsea antivegetativa

Ghid de utilizare corecta a vopselelor antivegetative pentru barci

Etapa 1. Masuri de protectie si siguranta  Înainte de a începe lucrările pregătitoare, asigurați-vă că zona de lucru este ventilata în mod corespunzător; Purtați întotdeauna (echipament personal de protecție, după caz;recomandati sunt ochelari de protectie, viziere, mănuși din nitril, salopeta și o masca de fata sau mască de gaze (dacă lucrați într-o zonă care mare în spații înguste.) Înainte de a începe munca, verificați întotdeauna condițiile meteorologice! Evitati sa vopsiti la temperaturi scazute sau in perioade cu umiditate crescuta( ex ceata, ploaie)

Etapa 2: Inspectia si prepararea suprafatei Spalati cu jet de înaltă presiune chila barcii pentru a indeparta depunerile de vegetatie/scoica; se matuieste chila barcii cu hartie abraziva de 180-320 granulatie. Spalati bine depunerile de praf de fibra si degresati cu Super Cleaner. Eventualele zgarieturi sau fisuri se repara cu kit epoxidic Watertite

   

Etapa 3 Marcarea zonei de vopsire; demarcati zona pe care doriti sa o vopsiti cu banda adeziva 

Etapa 4 Grunduirea  inainte de aplicarea stratului de grund, matuiti bine cu smirghel de 180-320 granulatie suprafata pe care o vopsiti; spalati bine de praf si clatiti.Prin matuire asigurati de fixarea solida a grundului. Acordati timpul necesar uscarii, altfel riscati exfolierea stratului de grund.(ex Primocon timp de uscare 1- 3 ore)

Etapa 5 Vopsea antivegetativa Se amestecă bine vopseaua antivegetativa pentru omogenizare. Se aplică vopseaua antivegetativa conform indicatiilor tehnice; Acest lucru poate însemna un strat suplimentar daca este necesar, în funcţie de metodele de aplicare şi tipul de substrat. Aplicare se face cu numai cu trafalet sau pensula. 


Cos de cumparaturi
Cosul este GOL