Antivegetativ transmisie motor barca

Cum vopsim cu antivegetativ transmisiile motoarelor de barca

Etapa 1. Masuri de protectie si siguranta  Înainte de a începe lucrările pregătitoare, asigurați-vă că zona de lucru este ventilata în mod corespunzător; Purtați întotdeauna (echipament personal de protecție, după caz; recomandate sunt mănușile din nitril, ochelari de protectie, vizierele,  salopeta și o masca de fata sau mască de gaze (dacă lucrați în spații închise.) Înainte de a începe munca, verificați întotdeauna condițiile meteorologice! Evitati sa vopsiti la temperaturi scazute sau in perioade cu umiditate crescuta( ex ceata, ploaie)

Etapa 2: Inspectia si prepararea suprafatei Spalati cu jet de înaltă presiune transmisia motorului pentru a indeparta depunerile de vegetatie/scoica; se sablati transmisia cu hartie abraziva. Spalati bine depunerile de praf de metal si mizerie si degresati.

 

Etapa 3 Marcarea zonei de vopsire; demarcati zona pe care doriti sa o vopsiti cu banda adeziva. Izolati cu hartie adeziva admisiile de apa, si dezafectati anozii.Atentie ! Nu vopsiti anozii, riscati deterioarea transmisiei; anozii vopsiti sunt ca si inexistenti ! 

Etapa 4 Grunduirea  inainte de aplicarea stratului de grund, asigurativa ca transmisia este bine izolata. Aplicati 1-2 straturi de grund Trilux Prop-O-Drev 

Etapa 5 Vopsea antivegetativa ; ca si vopsea antivegetativa pentru transmisii puteti folosi Trilux 33, sau variante de spray Trilux Prop-O-Drev. Se agita/amesteca bine vopseaua antivegetativa pentru omogenizare. Aplicati 1-2 straturi de antivegetativ. Acordati timpul necesar uscarii intre doua straturi de vopsea. Indepartati banda adeziva, repuneti anozii pe pozitie iar acum Job Done ! 

 

Cos de cumparaturi
Cosul este GOL